Çmimi

Çmimi

Çmimi llogaritet në bazë të numrit të autobusave, agjencive, përdoruesit dhe hapësirës së nevojshme në cloud. Llogarisni çmimin më poshtë.

Sa Autobusë zotëroni?
3 100
Sa Agjenci/Skuadra zotëroni?
30 500
Sa Përdorues zotëroni?
100 2500
Sa GB hapësirë Cloud Storage dëshironi?
1 10

Çmimi Total

€/muaj

  • 3 Autobusë
  • 30 Agjenci/Skuadra
  • 100 Përdorues
  • 1 GB hapësirë Cloud Storage
* Çmimi nuk përfshin TVSH
Fillo Tani

Regjistrohu dhe përfito një muaj falas

Fillo të përdorësh Nexbus tani për të përmirësuar menaxhimin e agjencive, linjave të udhëtimit, stafit, shoferëve, klientëve dhe shitjeve online 24/7.

Aktualisht përdor një platformë tjeter, si mund ti importoj klientët ekzistues?

Për të importuar klientët tuaj ekzistues mjafton të na i dërgoni në një listë excel dhe ne e bëjmë importimin për ju.

Si mund të ndryshoj planin mujor nëse dua të shtoj më shumë apo të heq autobusë, agjenci, përdorues ose hapësirë në Cloud?

Ju mjafton të shtoni burime sa ju nevojiten dhe çmimi automatikisht ndryshon në fund të muajit, në faturën automatike që merrni.

Nëse kam një problem në përdorim si mund të më asistoni?

Për çdo problem mund të krijoni një support ticket në platformë dhe do të merrni një përgjigje brënda 48 orëve ose mund të na kontaktoni nëpërmjet email/tel.

Sa është çmimi mujor i platformës?

Çmimi fillon nga 75€ në muaj.

Si mund të abonohem në këtë platformë?

Për tu abonuar në këtë platformë mund të regjistroheni falas në nexbus.app dhe më pas të krijoni një platformë në llogarinë tuaj bashkë me konfigurimet përkatëse. Nëse hasni vështirësi të gjitha konfigurimet mund të bëhen nga ana jonë.

Si mund të familjarizohem me platformën?

Për platformën do të gjeni dokumentacionin me shpjegimin përkatës për çdo modul në nexbus.app gjithashtu në çdo modul brenda platformës është integruar help center me të gjithë informacionin përkatës për modulin. Gjithashtu mund t’ju asistojmë me trajnimin e stafit tuaj.

Keni pyetje? Na Kontaktoni!